Team Rubicon Norge deltok på JEM 2018

| Posted By: frank
Team Rubicon Norge deltok på JEM 2018

I dag lørdag den 12 mai, ble det arrangert en Joint Emergency Medicine øvelse i Oslo. Vår Launch Manager Frank Sandbye-Ruud deltok som observatør. Frank forteller: Dette var en viktig øvelse arrangert av Storbyuniversitetets Studentforening for Akuttmedisin. Deltagere var studenter fra sykepleier, medisin og paramedic studiet. Øvelsen var basert på case oppgaver, hvor markører spilte pasienter, og vi kunne følge pasienten fra første kontakt med innsatspersonell,... Read More »

En innsats det står respekt av!

| Posted By: Geir Dolonen-Marthinussen
En innsats det står respekt av!

David Smith, en innvandret amerikaner, og en som har vært med Team Rubicon USA stort sett helt fra starten, har gått Birkebeineren til inntekt for Team Rubicon Norge. David klarte å få samlet inn 4600 kr til organisasjonen gjennom sin innsats i «Birken.» 17. mars i år gikk startskuddet for den 80 utgaven av Birkebeineren på ski over 54 km. David fullførte med stil på... Read More »

Vi er i (fire) hundre…

| Posted By: frank
Vi er i (fire) hundre…

I Juli 2017 nådde vi første milepæl. Vi ble 100 registrerte frivillige. I dag klokken 15:38:46 ble vi 400 registrerte medlemmer. Medlemsmassen øker sakte men sikkert. Vi rekrutterer ikke for øyeblikket, nå er hovedfokuset selvfølgelig å få satt opp selve organisasjonen. Når det er sagt så er selvfølgelig alle nye frivillig hjertelig velkommen til oss! Dere er awesome!... Read More »

Minioppdrag – 8 mai på Akershus festning!

| Posted By: frank
Minioppdrag – 8 mai på Akershus festning!

MINIOPPDRAG 8 mai 2018 Frigjørings- og Veterandagen Akershus Festning, Region IV Team Rubicon Norge skal ha stand på Akershus Festning den 8 mai 2018. Dette for å informere om organisasjonen, og være en del av veteranmiljøet i Norge. Behovet er fra 0730 til 1630. 2-3 personer (dagen kan deles). De som har deployert som gråskjorter er å foretrekke på grunn av muligheten til å fortelle egen historie,... Read More »

Informasjonsmøter

| Posted By: frank
Informasjonsmøter

Det vil i løpet av året bli arrangert en rekke informasjonsmøter rundt om i landet. det er mulig å bestille oss for å komme på besøk til din forening, lag eller bedrift. Dette er helt gratis for alle, men med noen begrensinger i forhold til reiseavstand og praktisk gjennomføring. Ta kontakt på info@teamrubiconnor.no ved spørsmål.    ... Read More »

Gratulerer med den Internasjonale Kvinnedagen!

| Posted By: frank
Gratulerer med den Internasjonale Kvinnedagen!

Den 8 mars markerer vi den Internasjonale Kvinnedagen. I dag står vi sammen med alle de kvinner i verden som hverken har fred, frihet eller er likestilt med andre i samfunnet.... Read More »

Er du en tallknuser? Vi trenger Finansmanager!

| Posted By: frank
Er du en tallknuser? Vi trenger Finansmanager!

Er du en tallknuser? Da vil vi ha deg med på laget! Team Rubicon Norge trenger en som har erfaring og lyst å gjøre en frivillig innsats innen regnskap og finans for organisasjonen – snarest mulig. Denne stillingen vil bli ansatt på sikt.... Read More »

Team Rubicon Global ansetter Frank Sandbye-Ruud som Launch Manager for Team Rubicon Norge

Team Rubicon Global (TRG), en veteranledet nødhjelpsorganisasjon, annonserte ansettelsen av Frank Sandbye-Ruud i stillingen som Launch Manager for Team Rubicon Norge, med umiddelbar virkning. “Frank har vist sin glød og dedikasjon for veksten av Team Rubicon som en frivillig siden han deltok på sin første operasjon i 2016.” Sier David Fascinato, Director of Business Operations of Team Rubicon Global. «Vi er svært fornøyde med å... Read More »

Frank Sandbye-Ruud hired on as Launch Manager for Team Rubicon Norge

Team Rubicon Global announces the appointment of Frank Sandbye-Ruud to the position of Launch Manager for Team Rubicon Norge, effective immediately. “Frank has shown his passion and dedication to the growth of Team Rubicon Norge as a volunteer since joining the organization in the fall of 2016”, said David Fascinato, Director of Business Operations of Team Rubicon Global. “We’re excited to have him as the... Read More »